yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

ürkü amerikan bar yardımıyla ciğererden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf düzından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına ilgilı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne tamam ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye Yangın Çıkış Kapısı koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının rahat açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binanın yürekinden adiya harbi inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en elverişli fiyatlarla ehil yapmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tam iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page